Sezon satisfăcător pentru CS Universitatea Reșița!

Sezon satisfăcător pentru CS Universitatea Reșița!


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița a încheiat un sezon, cu bune și rele. La final, staff-ul a tras linie și este mulțumit de parcursul jucătoarele de la Reșița în Divizia A, seria B. Cu câteva jucătoare importante lipsă, CSU Reșița a finalizat pe locul 5 în clasament, rezultat satisfăcător, ținând cont de problemele cu care s-a confruntat echipa în ultima perioadă.
CS Universitatea Reșița a început turul cu o victorie importantă, cu ACS Odorheiul Secuiesc, după care a stat o etapă. A urmat pentru Reșița, o serie de înfrângeri legate, trei la număr și o altă etapă de pauză. Turul a continuat cu alte două victorii, încă două înfrângeri, o victorie și iar două înfrângeri legate. Din 13 meciuri jucate în tur, Reșița a câștigat doar 4 și a bifat 7 înfrângeri.
Returul a arătat ceva mai bine pentru echipa lui Cristi Busuioc. Întărită puțin peste iarnă, CSU Reșița a bifat în retur 6 victorii și doar 5 înfrângeri.
Per total, în întregul sezon, echipa din Banat a strâns 11 victorii și a pierdut tot atâtea meciuri.
“Eu zic că am avut un parcurs destul de bun în acest campionat, pentru că am întâmpinat multe probleme. Am avut indisponibile pe durata întregului sezon și, chiar și așa, cred eu că fetele au lăsat o impresie bună pe finalul campionatului”, a declarat antrenorul formației CS Universitatea Reșița, Cristi Busuioc.
La finalul acestui sezon, CSU Reșița s-a bucurat doar de locul 5, cu 33 de puncte, însă are planuri mari pentru sezonul ce urmează. Anul acesta, campioană incontesatbilă în Divizia A, seria B, este CS Minaur Baia Mare, cu 64 de puncte. Campioana este urmată în clasament de SCM Timișoara cu 57 de puncte și CS Dacica Mioveni și ASC Corona Brașov, ambele cu 40 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply