Handbaliștii juniori…încrezători alături de seniori!

Handbaliștii juniori…încrezători alături de seniori!


Handbaliștii juniori de la CSM Școlar Reșița prind încredere de la un joc la altul. Atunci când scorul permite, antrenorii introduc în teren juniorii, în ultimele minute de joc, lucru care le dă încredere celor tineri pentru viitoarea lor carieră.
În terenul din Polivalenta reșițeană, juniorii “au fost la ei acasă” la ultimul meci disputat. În ultimele minute, cei tineri și-au făcut treaba, marcând gol după gol. Portarul tânăr al Reșiței a avut și el câteva intervenții spectaculoase. Andreas Back, este extreme de fericit că are ocazia să apare, chiar și câteva minute, porta echipei de seniori a CSM Școlar.
“Odată cu întemeierea acestei echipe mulți juniori au avut ocazia să joace la echipa de seniori și sperăm ca lucrurile să decurgă la fel și în continuare. Ne ajută foarte mult pentru viitoarea noastră carieră”, a declarat tânărul portar al Reșiței, Andreas Back.
De precizat ar fi faptul că înființarea echipei de seniori CSM Școlar Reșița, în Divizia A de handbal are ca scop promovarea tinerelor valori din urbea Bârzavei, dar și formarea, în anii următori, a unei echipe “strict reșițeană”.

Related Posts

Leave a Reply