Surpriză! Doina Frunzăverde a ieşit din joc!

Surpriză! Doina Frunzăverde a ieşit din joc!

doina-frunzaverde-1

În cadrul Delegației Permanente ALDE, formațiune condusă de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, luni, 24 octombrie, au fost validate, listele cu candidații pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în decembrie. Între cei doi copreședinți au avut loc mai multe contre înaintea ședinței, care a început cu o întârziere de trei ore, relatează stiripesurse.ro.
În ceea ce privește ALDE Caraș-Severin, surpriza o reprezintă absenţa de pe locurile eligibile, la Camera Deputaţilor, a Doinei Frunzăverde, preşedinta Senatului Universităţii „Eftimie Murgu” in Reşiţa. Reamintim că Doina Frunzăverde s-a înscris în ALDE, în urmă cu aproximativ o lună, cu scopul declarat de a ajuta partidul să obțină un scor bun la alegeri. După dezbateri, pe primul loc la Camera Deputaţilor a fost desemnată actualul senator de Dolj, Cristiana Anghel, profesoara din Craiova, ajunsă în ALDE în urma fuziunii cu Partidul Consevator.Cristiana Anghel este cunoscută pentru seria de greve ale foamei şi pentru limbajul extrem de „colorat” pe care îl foloseşte.
La Senat, în fruntea listei ALDE se află Petru Lup
șac, din Oțelu Roșu, fostul șef al administrației financiare de pe Valea Bistrei. Petru Lupşac s-a remarcat prin faptul că, în urmă cu trei ani, hoții i-au furat din locuință un seif plin cu bani și bijuterii.

Lazăr Câmpeanu

 

Related Posts

2 Comments

  1. ioan
    26 octombrie 2016 at 11:30 Reply

    sper ca cei din caras sa scape Romania de d-na anghel

  2. Marin
    3 noiembrie 2016 at 18:37 Reply

    Daca aceasta femeie reuseste sa intre in parlament , carul cu plosti avea numere de CS si nu din orasul ei , Caracal .

Leave a Reply