„Niciunde nu găsesc prăjituri așa bune ca acasă, în Banat“
După ce a făcut un tur în șapte județe de la debutul campaniei electorale Daciana Sârbu a ajuns la Reșița. Europarlamentarul spune că, acasă, a rămas două zile, pentru că vrea să aibă parte și de un mic răsfăț: prăjiturile speciale făcute în Banat!
Originară din satul Ciuta, comuna Obreja din județul Caraș-Severin, Daciana Sârbu și-a făcut copilăria printre gugulani, la Caransebeș, așa că, spune eurodeputata, se întoarce mereu cu mare drag acasă, în Caraș-Severin. Deși spune că are un program extrem de încărcat, Daciana s-a dat de gol presei și a mărturisit că, dacă tot e acasă, vrea să guste prăjiturile delicioase, pe care doar în Banat le poate gusta.
Daciana Sârbu spune că îi plac în special prăjiturile cu cremă, cele pe care gospodinele din Banat le fac în special pentru nunți sau pentru tradiționalele rugi din Banat. Aceasta a fost servită cu o prăjitură de casă chiar imediat după conferința de presă. Întrebată dacă îi va duce și premierului Victor Ponta câteva melșpaisuri bănățene, Daciana a răspuns că nu pentru că pe 23 mai premierul se va afla în Caraș-Severin și că, oricum, până atunci cei doi nu se vor întâlni.
Cristian Frant
Leave a Reply
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.