Ce trebuie să facă patronii teraselor, dar și clienții
În prezent au fost stabilite și regulile pe care atât clienții, precum și angajații localurilor trebuie să le respecte, în contextul epidemiei de coronavirus. Noile reguli sunt:
-depărtarea meselor la cel puțin 2 metri una de alta
– stabilirea unui culoar liber de 1,5 metri între mese, cu tot cu scaunele din jurul lor.
-Adica între scaunul de la o masă și cel mai apropiat de la masa vecină să fie 1,5 metri.
– va fi obligatorie purtarea măștilor de către personal
– clienții vor fi obligați să poarte măști doar în zonele de confluență, atunci când se ridică de la masă și merg la toaletă sau la bar sau se întâlnesc cu alți clienți de la mesele vecine. La masa lor nu trebuie să poarte mască.
– la o masă au voie cel mult 6-8 persoane.
– după fiecare folosire a mesei, aceasta trebuie dezinfectată. Restaurantele trebuie să cumpere dezinfectanți
– triaj epidemiologic pentru angajați – li se va lua temperatura la fiecare intrare în schimb, care nu trebuie să depășească 37 de grade pentru a fi primiți la muncă.
– va fi la latitudinea barurilor dacă vor sau nu să testeze și temperatura clienților.
1 Comment
Noile reguli pentru deschiderea teraselor, restaurantelor și barurilor – Carasanul – Banat24
23 mai 2020 at 13:43[…] citeste mai mult aici […]